MEISTÄ

Uusi nimi - samat tutut asiantuntijat

Äyräväinen Tampere Oy on vuonna 2023 perustettu yritys, joka muodostui Sol-Air Oy:n ja Äyräväinen Oy yrityskauppojen sekä Veikko Vahvaselkä Oy:n fuusion jälkeen. Näillä kaikilla kolmella yrityksellä kullakin on yli 40-vuotinen historia takanaan LVISA-suunnittelun ja -konsultoinnin alueella.

Yritykset ovat alallaan menestyneitä ja tunnettuja korkeasta suunnittelun laadustaan. Yritykset ovat kautta aikojen innovatiivisesti etsineet asiakkailleen uudenlaisia taloteknisiä ratkaisumalleja sekä ottaneet aktiivisesti roolia uusien talotekniikkatuotteiden ja -järjestelmien tuomisesta markkinoille suunnitelmien kautta.

Näiden pohjalta on muodostunut Äyräväinen Tampere Oy, jonka menestyksen avaimia ovat hyvä ydinosaaminen, ammattitaitoinen henkilökunta, sekä kyky toimia avoimesti ja muuntojoustavasti asiakkaalle tärkeissä projekteissa. Olemme tällä hetkellä yksi merkittäviä LVIA- ja sähköalan suunnittelutoimistoja Pirkanmaan alueella.

Tutustu Äyräväinen Oy:n historiaan laajemmin INSformation 6/2023 -julkaisussa.

ARVOT OVAT TOIMINTAMME YDIN

Äyräväisen kolmeen arvoon kiteytyy kaikki toimintaamme ohjaavat keskeiset periaatteet.

Vastuullisuus

Jokapäiväisessä toiminnassamme meille erityisen tärkeää on se, että kannamme vastuun tekemämme työn laadusta ja sen kehittämisestä, työtovereidemme hyvinvoinnista ja asiakkaan luottamuksen ansaitsemisesta ja säilyttämisestä.

Tiedostamme vastuumme rakennetun ympäristön, työelämän ja yhteiskunnan kehittämisessä. Ennen kaikkea olemme kuitenkin vastuussa omista asenteistamme, sillä oikea asenne takaa, että kaikki arvomme toteutuvat.

Jatkuva kehittyminen

Jatkuva kehittyminen koskee kehittymistä niin tiiminä kuin yksilöinäkin. Kuuntelemme, opimme ja opetamme.

Etsimme jatkuvasti uutta tietoa ja mukaudumme ajan haasteisiin ja muuttuvan toimintaympäristön mahdollisuuksiin. Haluamme olla teknologisen kehityksen etujoukoissa.

Asiakkaan menestyminen

Pitkät ja vakaat asiakassuhteet ovat toimintamme perusta, ne edellyttävät avointa ja aktiivista kommunikointia.

Asiakkaidemme menestyminen on tärkeää, sillä asiakas on toimintamme olemassa olon mahdollistaja. Meidän tehtävämme on tuottaa ratkaisukeskeistä lisäarvoa asiakkaidemme taloteknisten tarpeiden toteuttamiseen. 

Teemme aina parhaamme asiakkaidemme tarpeiden ja ongelmien ratkaisemiseksi, jotta lopputulos olisi mahdollisimman toimiva ja kannattava asiakkaan menestymisen tukemiseksi.