Tule töihin
Äyräväiselle !

Me Äyräväisellä työskentelemme vaativien ja monipuolisten talotekniikkaprojektien parissa. Työllemme on kovasti kysyntää ja sen johdosta etsimme jatkuvasti työkavereiksemme osaavia ja oppimishaluisia talotekniikan asiantuntijoita LVI- ja sähköalan ammattilaisista.

Olemme talotekniikkaan erikoistunut konsulttitoimisto, jossa yhdistyvät isomman yrityksen vakavaraisuus ja työsuhde-edut sekä pienyrityksen viihtyisyys ja avoin tekemisen meininki. Olemme rakentaneet yrityksestämme yhdessä työpaikan, jossa alan parhaat tekijät viihtyvät pitkään.

Tervetuloa mukaan tiimiin!

Kattavat työsuhde-edut

Henkilöstömme on suurin voimavaramme, minkä takia haluammekin panostaa jokaisen työntekijämme hyvinvointiin ja ammatilliseen kasvuun niin työajalla kuin sen ulkopuolella. Tarjoamme monipuolisten työtehtävien lisäksi työntekijöillemme kattavat työsuhde-edut.

Pidämme huolta siitä, että henkilöstömme on paitsi osaavaa, pätevää ja luotettavaa, myös työssään erinomaisesti viihtyvää. Yksi tavoitteistamme onkin kouluttaa henkilöstöämme jatkuvasti ja tarjota heille mielenkiintoisia ja haastavia projekteja.

Avoimet työpaikkamme

LVI ja energia

  • Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä

Sähkö

  • Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä

          -tutustu hakemukseen

Katso myös Äyräväisen Helsingin toimipisteen avoimet työpaikat.

Avoin hakemus

Haemme jatkuvasti tiimiimme osaavia ja intohimoisesti oppimishaluisia tekijöitä. Vaikka meillä ei olisikaan avoimia työpaikkoja tällä hetkellä tarjolla, voit hakea meille töihin myös avoimella työhakemuksella.

Voit lähettää avoimen vapaamuotoisen hakemuskirjeesi sähköpostitse osoitteeseen rekry.tampere@ayravainen.fi.

Hakemuksesi käsitellään luottamuksellisesti ja sitä säilytetään 6 kk ajan.