Miksi valita meidät talotekniikan kumppaniksesi?

Ammattiylpeys, se on jokapäiväisen tekemisemme ykkösprioriteetti.

Olemme mukana rakentamassa koko yhteiskunnalle merkittäviä rakennuksia päiväkodeista hoivakoteihin, toimitiloista terveydenhoitotiloihin ja kodeista kouluihin. 

Vastuullamme on huolehtia taloteknisesti terveelliset ja turvalliset, sekä energiatehokkaat tilat kaikille käyttäjäryhmille.

Rakennushankkeesi luotettava kumppani

Haluamme olla asiakkaidemme kumppaneita koko projektin ajan. Jatkuva ja vaivaton tavoitettavuus, sekä nopea reagointi asiakkaan tarpeisiin on yksi kulmakivistämme, joita asiakkaamme arvostavat. Haluamme olla tukenanne projektin alusta loppuun saakka laadukkaan ja kustannustehokkaan rakentamisen onnistumiseksi.

Sitoutuminen sovittuihin aikatauluihin

Yksi vahvuuksistamme on dynaamisen organisaation kyky joustaa ja palvella sidosryhmien tarpeita. Rakennushankkeiden muuttuviin aikatauluihin reagointi on asiakkaalle kriittistä.

Laadukasta ratkaisukeskeistä suunnittelua

Meillä on alan uusin tietotaito. Palvelumme toteutetaan aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti, mutta tuomme rohkeasti esiin myös oman ammattitaitomme ja näkemyksemme, jotta lopputuote olisi mahdollisimman toimiva niin taloudellisesta, kuin tilan käyttäjänkin näkökulmasta, unohtamatta tilojen turvallisuutta ja terveellisyyttä.

Pyrimme toiminnallamme vaikuttamaan sidosryhmiemme päätösten tekoon niin, että laatu ja elinkaarikustannukset olisivat päätösten teon ykkösprioriteetti. Suunnittelutuotteemme ei tule valmiista muotista, kauttamme saat aina yksilöidyt kohteen todelliset tarpeet täyttävän kokonaisuuden.

LVIAJ-SUUNNITTELU

SÄHKÖSUUNNITTELU

ENERGIASUUNNITTELU JA -KONSULTOINTIPALVELUT

MUUT TALOTEKNIIKAN ASIANTUNTIJAPALVELUT

Miten voimme palvella?